2015-07-09 23:53:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Feltámad az ambíciója

Napi horoszkóp július 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Váratlanul vége szakad a nyugalmának. Elképzelhető, hogy megváltozik a munkahelye, és az új környezet, valamint a benne lévő emberek nem tűnnek túl biztatónak. Ha lehet, próbáljon meg több vasat tartani a tűzben.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bika jegyében áll: most ön is fürge, mint ez a bolygó, a léptei és az észjárása is eleven. Mire a környezete felébred, ön már messze jár. Nem is igen törődik velük, mert minduntalan csak hátráltatják, pedig ön nem akar visszavenni az iramból. A vacsora mellett, a legkellemetlenebb dolgokat is meg tudják beszélni a kedvesével.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A bolygók zöme jó fényszögben van az Ikrek jegyével. Egy kudarc miatt még nem kell megadnia magát. Ha van olyan tulajdonság, amit tudatosan fejlesztenie kellene önmagában, az az állhatatosság.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars és a Plútó „támadásba lendültek”. Nem tudja pontosan, hogy mit is szeretne, csak úgy érzi, mintha fogságba esett volna, és nem találja a kiutat. Ne adja át magát a rossz hangulatnak!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az önpusztító élet csak kudarcokat hozhat. Ne hagyja el magát, inkább viselje a megpróbáltatásokat királyi méltósággal. A rossz érzései úgyis csak átmenetiek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Próbáljon még a szokásosnál is figyelmesebb lenni, hogy észre tudja venni a lényeget, és látványosabban tudja végezni a munkáját. A tennivalókon kívül önmagára is fordítson időt, jelentkezzen be a kozmetikushoz vagy a fodrászhoz – ezzel a rossz kedvnek is elejét veheti.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A hangulata olyan, mint az áprilisi időjárás: hol kisüt a nap, hol beborul. A környezetének ma nem lesz könnyű elviselni önt. Ha egyszer igent mond, majd percekkel később nemet, annak leginkább a szerelemben lesznek következményei.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ambíciója feltámad, és kész keményen dolgozni a céljaiért, ám heves ellenállásba ütközhet és szóváltásokba, hatalmi összetűzésekbe keveredhet. Ne féljen segítséget kérni a támogatóitól.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Szuper nap vár önre: már régóta vágyott dolgok válnak valóra, ráadásul regényes körülmények között. Munkájában új lehetőségek körvonalazódnak, és egy meglepő ajánlatot is kaphat. Szerelmi téren egy friss ismeretség szolgál váratlan fordulattal.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Peres ügyek lezárására, kényes helyzetek tisztázására kiváló a mai nap. Érdemes lenne tovább ismerkednie a modern technika vívmányaival is, és megvásárolni a munkáját megkönnyítő berendezéseket.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Jupiter és a Vénusz szemben állnak a Vízöntő jegyével. Az Uránusz is jó fényszögben áll: egy váratlan érzelmi kaland felfrissítheti. Ha már kapcsolatban él, mondjon nemet a kísértésre, és siessen haza!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha szakmai vagy bármely egyéb téren a közelgő vég jelei mutatkoznának, engedje útjára a dolgokat. Hadd menjen el a régi, ha menni akar.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: